Dmca report

Este o declaraţie conform căreia autorul acesteia nu este ţinut responsabil în cazul producerii vreunui prejudiciu în urma utilizării informaţiilor sau obiectului la care este ataşată aceasta.

Site-ul www.Emisto.Net – NU gazduieste nici un fel de fisier audio sau video. Aceste fisiere nu sunt parte a site/blog-ului www.emisto.net, ele sunt stocate si incarcate cu drept sau fara de alte persoane fizice sau juridice.

www.emisto.net nu isi asuma nici o raspundere pentru fisierele video/audio si/sau orice alt material de acest tip.
Acest site/blog ofera acest continut video/audio prin incorporarea codului acestor fisiere de pe alte site-uri de audio/video-sharing precum:
– Youtube.com
– Dailymotion.com
– Ok.ru
– Vk.com
– Vimeo.com si/sau alte site-uri similare.

Va incurajam ca daca unul din aceste fisiere de mai sus este o parte a companiei dvs. si/sau aveti dreptul(uri) legal(e) la acel(e) material(e) si ati observat ca este incorporat/postat pe www.emisto.net si doriti ca acel fisier sa fie indepartat/sters sau oprit din rularea pe site/blog va rugam sa ne trimiteti o comunicare scrisa pe adresa noastra de e-mail (contact.emisto@gmail.com) de tip .doc, .pdf sau oricare altul; sau puteti incorpora direct in e-mail.

Aceasta comunicare trebuie sa contina in mod obligatoriu urmatoarele:
– Numele si Prenumele (Real) – A Reclamantului Autorizat de către deținătorul DdA
– Numele companiei (daca este cazul)
– Denumirea fisierului care incalca Drepturile de Autor sau politicile dvs.
– O adresa URL a site-ului dvs. pentru a dovedii ca aveti in totalitate drepturile de autor asupra acelui material (daca este cazul) Ex. http://www.emisto.net/articol
Aceasta mai necestita si informatiile dvs. de contact:
– E-mail
– Telefon
– Adresa companiei dvs. (optional)

Atentie!
– Dovada detinerii drepturilor de autor asupra acelui material trebuie sa fie foarte clara si subiectiva (altfel acesta comunicare nu se va lua in considerare)!
Timpul de procesare a solicitarii si/sau reclamatiei dvs. este de 72 de ore (sau in unele cazuri pe o durata mai lunga).

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare