Te cunosc de undeva 12 Septembrie 2020 - Sezonul 15 Episodul 1

te cunosc de undeva 12.09.2020

Va invitam sa urmariti o noua editie a show-ului Te cunosc de undeva Sezonul 15 Episodul 1 din 12 Septembrie 2020. Cea mai asteptata emisiunea a toamnei vine la antena 1 in aceasta seara de la ora 20:00. In seara asta deschiderea o va face bine cunoscutul artist Aurelian Temisan unde va canta alaturi de Ozana Barabancea si de toti juratii acestei editii, deci va fi o deschidere spectaculoasa si plina de momente artistice.

Te cunosc de undeva 12 Septembrie 2020 Online

In aceasta seara la Te cunosc de undeva, pe langa faptul ca va fi seara transformarilor, vedetele se vor transforma in diverse personalitati, dar haideti sa le enumera: Maria Buza si Pepe se vor transforma in doua frantuzoaice Brigitte Bardot si Jeanne Morea, Miha o va interpreta Rihanna, Lucian Ionescu pe Celia Cruz, Dorian Popa va intra in personajul lui Don Omar iar Serban Copot il se va transforma in Jim Crrey in timp ce Adina Raducan il va imita cat poate ea de bine pe Bruna Mars. Tot in aceasta seara, format emisiunii Te cunosc de undeva va fi premiat deoarece numara 15 sezoane de cand este difuzat.

Asadar nu ramane decat sa nu pierdeti o noua editie senzationala, Sezonul cu numar 15 Episodul 1 din Te cunosc de undeva. Emisiunea va fi difuzata astazi, 12 Septembrie 2020 de la ora 20:00 doar pe Antena 1. Incepe adevarata distractie, voi cine credeti ca va reusi cea mai apreciata transformare din aceasta seara?
Editie Integrala.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare