Puterea Dragostei Episodul 64 din 28 Septembrie 2020

Urmăriți noul sezon din show Puterea dragostei sezonul 3 episodul 64 online din 28 Septembrie 2020 HD. Acest show va fi difuzat in fiecare Luni si pana duminica, de la ora 11:00 la Kanald.

puterea dragostei Episodul 64
Am urmarit de cateva ori putinele imagini pe care ni le-ati furnizat cu bataia baietilor. In faza premergatoare Jorje a fost capul rautatilor, jignindul pe Marinescu cu hainele pe care le poarta.In momentul atacului lui Paul asupra lui Marinescu, si Jorje s-a repezit in directia aia. Nu am putut remarca daca a incercat sa-i tempereze pe agresori sau era chiar el era agresorul. Ulterior,cand Marinescu a fugit spre scari Jorje alerga dupa el. De ce ? Urmatoarea imagine este cu Jorje facut knokdown, muci pe jos , iar Marinescu fugind pe scari . Presupun ca acolo Jorje si-a luat-o de la Marinescu. Penultima imagine este cu Paul tinut de catre doi baieti din staff ,in timp ce Jorje se strecoara pe langa ei cu intentia de a-l urmari pe Marinescu. In sfarsit ultima imagine este cu Jorje prins de baietii din staff in capul scarilor. Ce vreau sa spun aici, este ca Jorje a fost un factor activ in acest conflict si merita cu prisosinta un cartonas galben. De fapt el a fost autorul moral al scandalului,omul care a manipulat haita de smardoiasi...

Puterea dragostei 28 Septembrie 2020 Online

Chiar nu putem sa ne unim sa îl votam pe Marinescu sa iasă favorit? Chiar va place sa ii vedeți rânjetul de fals a lui Dumbo? Ne meritam soarta, sa vedem numai violenți, batai, jigniri. Va place comportamentul lui George în emisiune? Ca jignește fetele și își bate joc de prezentatoare ca tipa la ea? De Comanici care se crede cel mai votat, cel mai smecher, rade în fata,jigneste in ultimul hal?Aceste specimene îl ataca pe Marinescu verbal și tot ei sar la bătaie, vi se pare normal? Știm cu toții ca sunt comentarii negative despre Comanici, George în proporție de 99% , dar nimeni nu votează. Votați fraților un om corect, sincer,cu ce greșește Marinescu? Ca se apară de hiene?Vot Marinescu, restul e can can.

Bai fraților, voi nu vedeți ca acești concurenți nu lasa pe ceilalți sa acționeze, doar ei au dreptul sa facă ce vor. Nicos, George, Cristian , Mariana , Andrada și Madalina vor sa rămână doar ei in concurs sa facă ce vor ei.. zic de alții ca nu au venit sa faca cuplu dar ei niciodată n-au dat de înțeles ca vor așa ceva, vor doar prietenii  și reclama. In principal Mironosițele de Mariana și de Madalina.. întâi  uitati-va in grădina voastră  și după vorbiți de alții.!  P.s. Andrada, nu ai dreptul sa vorbesti  când tu ai făcut un cuplu expres pentru acel premiu, asadar urmarim impreuna Puterea dragostei din 28 Septembrie 2020 continuarea celei mai bune emisiunii din acest segment doar alaturi de noi, caci totul eMisto atunci cand discutam fara retineri.
Prima parte difuzata la ora 11.  
A doua parte difuzata la ora 17.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare