Puterea Dragostei - 25 Septembrie 2020 Episodul 61 Online

puterea dragostei Episodul 61

Felicitări pentru Marinescu, un băiat de 21 de ani a reușit să îi facă din vorbe pe golanii din această emisiune. Cu ce este mai bun george sau nikos sau urechilă decât băiatul ăsta. Sunt invidioși și plini de ură pentru că Marinescu le este superior și ca intelect și ca fizic. Unu la unu nu îi face față nici unul de acolo. Rușine gașcă de golani. Azi parcă am urmărit scene dintr-o pușcărie nu dintr-o emisiune despre dragoste. "Felicitări" producătorilor acestei emisiuni. Nu inteleg de ce au mai venit! S-au adunat toti batausii in sezonul asta sau cum? Chiar asa? De cand a inceput sezonul vedem numai injuraturi si batai. Si abia au trecut 2 luni. Asa slabi de inger sunteti de va inflamati de la niste cuvinte? Nici macar injuraturi nu erau. Vreti sa bagati fitile, dar cand vi se baga si voua sariti de fund in sus si aruncati cu ce va vine la mana. Asa faceti si acasa, nu va convine ceva, gata...zboara mese, pahare si farfurii prin casa, ce cautati aici, ce cautati la televizor? Ati venit pentru faima?

Puterea dragostei 25 Septembrie 2020 Online

Un format adaptat dupa cerintele publicului asa se prezinta show-ul matrimonial Puterea dragostei, avand deja cateva sezoane bune la activ spera sa poata cuceri orice segment de audienta, treaba este simpla 8 baieti si tot atatea fete vor intra in casa iar acestia vor avea timp la dispozitie o saptamana pentru a se cunoaste mai bine imediat dupa, prima gala decide cine ramane pentru mai departe, si cum o eliminare are loc in fiecare saptamana noi concurenti vor pasi in casa totul depinde numai de ei. Insa treaba nu se anunta a fi una chiar atat de simpla pentru ca pe parcurs multi vor crea strategii asta dupa ce doua sezoane consecutive am avut acelasi castigator cei drept sustinut de o multime de fani, Bianca si Livian au fost exemplul iubirii insa acestia au decis sa stinga totul dintr-o prostie.

Mai exact aparitia unor imagini compromitatoare au facut-o pe bruneta din Tecuci sa piarda sufletul pereche de care s-a atasat luni intregi, insa totul a luat o alta directie si acum cei doi au decis sa ramana prieteni, lucru bun insa nu atat de corect fata de ea, fanii au inteleg majoritatea totul asa ca au decis sa-i sustina ca si cuplu pana la final, acum insa avem doar concurenti noi care spera sa schimbe in totalitate ceea ce nu s-a putut face doua sezoane la rand, asadar urmarim impreuna Puterea dragostei din 25 Septembrie 2020 continuarea celei mai bune emisiunii din acest segment doar alaturi de noi, caci totul eMisto atunci cand discutam fara retineri.
Prima parte difuzata la ora 11.  
A doua parte difuzata la ora 17.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare