Puterea Dragostei - 17 Septembrie 2020 Ep 39 Online

puterea dragostei 17.09.2020


Iar nu mă pot abține și fac o postare ,de felul meu sunt o persoană căreia îi place să vadă dincolo de aparențe,am mai spus că îmi place Bianca și am sustinuto, postarea va fi un gând al meu despre zecile de postări ce le văd zilnic despre Livian ,gagicasa si Bibi.(aici mă refer la persoanele ce speră la împăcări ,o jignesc pe noua achiziție ,ii bagă în cap Biancăi diferite lucruri să vorbească despre el)Bun Livian și-a jucat ultima carte frumos ,a castigat datorită minciunilor lui dar nu înțeleg ce aveți cu noua lui iubită? Ce v-a făcut vouă fata aia? Din start vreau sa spun că nu îmi place fizic cum arata dar asta nu îmi dă dreptul să o jignesc ,nici să inventez lucruri că are copil și de ce vă luați de meseria ei? Nu e prima nici ultima femeie ce face așa ceva,nu sunt pro dar nici contra videochat ului,fiecare cu cât poate dar voi prin zecile de postări despre Livian și aia ii faceți mai mult rău Biancăi.

 Nelson de ce credeți că scoate vlog după vlog despre Bibi? Pentru că știe că va oftica și vă uitați la vlog și el are vizualizări și își ia bănuții. Sunteți supărate că ați fost mințite? Singura care ar trebui sa fie supărată e Bianca și după cum vedeți nu aruncă cu venin in stânga și dreapta,luați exemplu de la ea și lăsații pe " mondiali" in pace că ei de pe asta traiesc ,cu cât apar mai mult în public cu atât câștigă mai mult! Pe viitor nu mai investiti sentimente in concurenți că nu se merită,apreciații dar vedeți și mai departe de un fizic plăcut și niște cuvinte frumoase.Apropo am văzut recent postări cum că livian și-a făcut fostele susținătoare babe,unele v-ați supărat că aveți 40 de ani și nu sunteți babe ,perfect deacord dar voi acum doua zile o făceați baba pe iubita lui, aia având 29 de ani.

Puterea dragostei 17 Septembrie 2020 Online

Un format adaptat dupa cerintele publicului asa se prezinta show-ul matrimonial Puterea dragostei, avand deja cateva sezoane bune la activ spera sa poata cuceri orice segment de audienta, treaba este simpla 8 baieti si tot atatea fete vor intra in casa iar acestia vor avea timp la dispozitie o saptamana pentru a se cunoaste mai bine imediat dupa, prima gala decide cine ramane pentru mai departe, si cum o eliminare are loc in fiecare saptamana noi concurenti vor pasi in casa totul depinde numai de ei. Insa treaba nu se anunta a fi una chiar atat de simpla pentru ca pe parcurs multi vor crea strategii asta dupa ce doua sezoane consecutive am avut acelasi castigator cei drept sustinut de o multime de fani, Bianca si Livian au fost exemplul iubirii insa acestia au decis sa stinga totul dintr-o prostie.

Mai exact aparitia unor imagini compromitatoare au facut-o pe bruneta din Tecuci sa piarda sufletul pereche de care s-a atasat luni intregi, insa totul a luat o alta directie si acum cei doi au decis sa ramana prieteni, lucru bun insa nu atat de corect fata de ea, fanii au inteleg majoritatea totul asa ca au decis sa-i sustina ca si cuplu pana la final, acum insa avem doar concurenti noi care spera sa schimbe in totalitate ceea ce nu s-a putut face doua sezoane la rand, asadar urmarim impreuna Puterea dragostei din 17 Septembrie 2020 continuarea celei mai bune emisiunii din acest segment doar alaturi de noi, caci totul eMisto atunci cand discutam fara retineri.
Prima parte difuzata la ora 11. A doua parte difuzata la ora 17.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare