Puterea Dragostei - 13 Septembrie 2020 Ep 48 Online

puterea dragostei 13.09.2020

Lupu a recunoscut că e cu fata aia din martie, că le-a făcut cunoștință un prieten. Că s-a întâlnit cu ea când a fost acasă. Zice că EA a fost lângă el când a fost la pământ.Nu pot să cred că Bianca (cu care el zice că în fiecare weekend stătea împreună) nu știa de ea. Știa, normal! Pentru că nu e fată proastă. Întrebarea e de ce accepta lucrul ăsta? O să ziceți din dragoste. De ce când lumea zicea că el are iubită acasă, Bianca ieșea și spunea să nu mai fie jignit și să nu mai spună lumea prostii? Dacă ea știa că ăsta e adevărul. Deci își mințea susținătorii...nici acum nu e clar? Tăcerea îi avantaja pe amândoi. Mutarea e la ea acum. Omul a zis că dacă "trebuie" poate să răstoarne percepția publicului în două secunde....probabil de asta vă ruga ea să nu-l mai jigniți. Mai bine făcea ea primul pas spre adevăr.

Dar nu are cum, când am zis că au făcut echipă de competiție erau câteva doamne care mai aveau puțin și îmi puneau antrax pe mess, asta a fost...au facut echipă un timp, au petrecut weekendurile împreună și yt a produs bănuți...și încă va mai produce cât timp mai sunt naivi pe planetă care să proslavească o dragoste închipuită. Și eu mi-aș fi dorit să văd ceva frumos, dar dacă nu a fost, nici nu m-am forțat să cred în himere.

Puterea dragostei 13 Septembrie 2020 Online

Un format adaptat dupa cerintele publicului asa se prezinta show-ul matrimonial Puterea dragostei, avand deja cateva sezoane bune la activ spera sa poata cuceri orice segment de audienta, treaba este simpla 8 baieti si tot atatea fete vor intra in casa iar acestia vor avea timp la dispozitie o saptamana pentru a se cunoaste mai bine imediat dupa, prima gala decide cine ramane pentru mai departe, si cum o eliminare are loc in fiecare saptamana noi concurenti vor pasi in casa totul depinde numai de ei. Insa treaba nu se anunta a fi una chiar atat de simpla pentru ca pe parcurs multi vor crea strategii asta dupa ce doua sezoane consecutive am avut acelasi castigator cei drept sustinut de o multime de fani, Bianca si Livian au fost exemplul iubirii insa acestia au decis sa stinga totul dintr-o prostie.

Mai exact aparitia unor imagini compromitatoare au facut-o pe bruneta din Tecuci sa piarda sufletul pereche de care s-a atasat luni intregi, insa totul a luat o alta directie si acum cei doi au decis sa ramana prieteni, lucru bun insa nu atat de corect fata de ea, fanii au inteleg majoritatea totul asa ca au decis sa-i sustina ca si cuplu pana la final, acum insa avem doar concurenti noi care spera sa schimbe in totalitate ceea ce nu s-a putut face doua sezoane la rand, asadar urmarim impreuna Puterea dragostei din 13 Septembrie 2020 continuarea celei mai bune emisiunii din acest segment doar alaturi de noi, caci totul eMisto atunci cand discutam fara retineri.
Prima parte difuzata la ora 16. A doua parte difuzata la ora 19.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare