Puterea Dragostei - 11 Septembrie 2020 Ep 35 Online

puterea dragostei 11.09.2020

Se vorbește de Alexandra, ca se baga in toate discuțiile, dar urecheatul de Cristian de ce se baga, el spune cine sa fie pe ecran,cu cine sa se vorbeasca, si-a luat este ca este cel mai inteligent,sa fim seriosi,are Alexandra dreptate, ca au minte copiilor se grădiniță.După tacanirul de Ake, sa plece si țiganul ala mic si prostovan, care se baga si el ca musca-n lapte!

Paul saracutul, mi sa rupt inima de el! Astia au venit toti cu lectia invatata de acasa si fac numai circ. George tipa in gura mare ca de ce nu l au tinut pe Ake?? Poftim?? Dar cumva Akebono trebuie sa intre cu garda de corp si sa l tina de fiecare data cand ai sare mustarul?? Hai maa, lasati o balta. Toti sunt fake! A devenit o emisiune de cacat!! Numai exista dragoste acolo, toti vor sa fie in prim plan si sa faca materiale, o mai zic si pe fata fara pic de rusine! Au un grup secret si isi pregatesc materialele de acasa.

Puterea dragostei 11 Septembrie 2020 Online

Un format adaptat dupa cerintele publicului asa se prezinta show-ul matrimonial Puterea dragostei, avand deja cateva sezoane bune la activ spera sa poata cuceri orice segment de audienta, treaba este simpla 8 baieti si tot atatea fete vor intra in casa iar acestia vor avea timp la dispozitie o saptamana pentru a se cunoaste mai bine imediat dupa, prima gala decide cine ramane pentru mai departe, si cum o eliminare are loc in fiecare saptamana noi concurenti vor pasi in casa totul depinde numai de ei. Insa treaba nu se anunta a fi una chiar atat de simpla pentru ca pe parcurs multi vor crea strategii asta dupa ce doua sezoane consecutive am avut acelasi castigator cei drept sustinut de o multime de fani, Bianca si Livian au fost exemplul iubirii insa acestia au decis sa stinga totul dintr-o prostie.

Mai exact aparitia unor imagini compromitatoare au facut-o pe bruneta din Tecuci sa piarda sufletul pereche de care s-a atasat luni intregi, insa totul a luat o alta directie si acum cei doi au decis sa ramana prieteni, lucru bun insa nu atat de corect fata de ea, fanii au inteleg majoritatea totul asa ca au decis sa-i sustina ca si cuplu pana la final, acum insa avem doar concurenti noi care spera sa schimbe in totalitate ceea ce nu s-a putut face doua sezoane la rand, asadar urmarim impreuna Puterea dragostei din 11 Septembrie 2020 continuarea celei mai bune emisiunii din acest segment doar alaturi de noi, caci totul eMisto atunci cand discutam fara retineri.
Prima parte difuzata la ora 11. A doua parte difuzata la ora 17.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare