Mireasa Gala 1 din 12 Septembrie 2020 Online

Mireasa Sezonul 2 Episodul 7

Chiar nu se poate accepta asa comportament din partea lui Ionut. In primul rand este un barbat despre care se presupune ca ar avea experienta de viata dar cum este posibil sa vorbeasca asa despre o fata, eu daca as avea fata mea in competitie si cineva ca el mi-ar jigni-o nu as accepta. Nu este frumos ceea ce vedem intrun show matrimonial. Credeam ca Simona este omul potrivit la locul potrivit dar nu! Se poarta foarte urat cu mamele, cu baieti, le stie pe toate, are aere si prezinta emisiunea cu mare indiferenta si satula de tot ceea ce face...urat! Mai nou invata ea limba romana o femeie de 62 de ani, obraznica si fara rusine. Nu gandeste deloc inainte de a vorbi poate doreste o ciocolata sa se mai indulceasca ca prea a intrecut masura.

Consider că după o săptămână ar trebui să fie toți prezenți în aceași casă în emisiunea de la 14-16 și măcar 2 ore pe urmă să-i lase pe toți în aceeași casă să discute. Părerea mea,mai ales că nu durează decât 4 luni,când se cunosc acești concurenți doar la date-uri?Iar materialele ar trebui văzute de toți odată nu separat.

Bravo ai stil Celebrities 12 Septembrie 2020 Online

În primul sezon cred că am fost cel mai mare critic al emisiunii,acum pot să spun că sezonul 2 este incomparabil cu primul. Acest sezon imi aduce aminte de inceputurile MPFM,chiar mă tine in fata tv-ului pentru că am ce vedea: de la prezentatoare care iși face treaba exact cum trebuie pana la dezbaterea subiectelor, materialele sunt montate foarte bine, tipologii diferite de concurenti, baietii si fetele locuiesc separat..etc. Ceea ce imi doresc să se intample si cred ca cei mai mulți vor asta este: sa fie mai multe ore de emisiune mai ales in gala poate avem gala și seara, competiția să dureze mai mult de 4 luni.
Simona este un bun moderator având și mulți ani de experienta, formatul este mult mai bun băieții și fetele fiind separați cel puțin pentru moment, primul sezon a fost o aiureala stăteau grămadă unul peste altul unii mai încurcau dormitoarele și patul făcând lucruri pe care le-am catologat lipsă de respect față de concurenții cu bun simt și față de telespectatori.
Editie Integrala.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare