iUmor sezonul 9 episodul 1 din 13 Septembrie 2020

iumor 13 septembrie 2020
Din 13 septembrie, fiecare duminică vine la pachet cu o porție generoasă de râs, pentru că Antena 1 dă startul sezonului 9 al show-ului iUmor, cu începere de la orele 20:00. Așa cum v-ați obișnuit, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți sosiți din toate colțurile lumii pentru a demonstra că merită un loc în finală.

Puterea dragostei 13 Septembrie 2020 Online

Oricum, va putem spune ca de la 20:30 vom trai momente unice, amuzante, dar si caraghioase, o concurenta de doar 16 ani ii va umili pe cei trei jurati cu un numar de stand-up, reactii neasteptate si un numar extraordinar de bun, la o varsta atat de mica, in aceasta seara vedem si reactia lui Bendeac cand a aflat ca Delia poarta o caciula din blana naturala, el fiind vegetarian si tot in aceasta seara vom vedea magicieni, cantareti, concurenti care il vor extenua pe maestrul Bendeac, va fi o seara memorabila, mai multe, de la ora 20:30. Vom trai toate starile posibile, vom vedea concurenti emotionati si concurenti bine pregatiti pe un astfel de show, cu siguranta noi vom avea cea mai frumoasa seara si plina de umor. Va fi o editie pline de momente amuzante, pline de umor si de reactii neasteptate.

Un show total, alaturi de trei jurati nebuni si de concurenti trazniti. Emisiunea iUmor continua sezonul 9 episodul 1 in aceasta seara, 13 Septembrie 2020 de la ora 20:00 si poate fi urmarita in fiecare duminica doar pe Antena 1. Nu pierdeti episodul 9 din iUmor, se anunta a fi senzational. Distractie placuta.

Prima parte.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare