iUmor sezonul 9 Episodul 2 - 20 Septembrie 2020 Complet

 iUmor 20 Septembrie 2020

Te astept aici sa vizionam emisiunea iUmor sezonul 9 episodul 2 din data de 20 septembrie 2020 HD.

Prestatiile vor depasi limita normalului la iUmor in editia 2, duminica 20 septembrie 2020 de la orele 20:00 la antena 1. Juratii vor fi lasati de-a dreptul fara cuvinte de unul dintre numerele din aceasta seara de la iUmor. Iar numarul care "le va da ceata" juratilor este un numar de...pictura. Cum este posibil acest lucru? Raspunsul ni-l va da canadianul Brent Ray Fraser care a pus la punct o metoda de a picta iesita din comun. Avand pe el doar costumul lui Adam acesta va picta in fata juratilor si a publicului....dar de ce se va ajuta pentru a-si pune arta pe panza te lasam sa descoperi singur de la orele 20:00 la iUmor din 20.09.2020 pe antena 1. Reactia juriului va fi fenomenala, mai ales ca Delia isi dorea ceva care sa o socheze..

Asa ca seara la iUmor se anunta incendiara iar controversele si glumele de la masa juriului nu vor lipsi. Efervescenta Deliei, profesionalismul lui Mihai Bendeac si franchetea lui Cheloo, vor face senzatie in aceasta seara la iUmor.

Nu rata o seara in care "vei muri de ras" alaturi de cele mai spectaculoase numere ale sezonului 2 iUmor, duminica 9 octombrie 2016 de la orele 20:00 la antena 1.
 Editie integrala HD.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare