Chefi la Cutite Sezonul 8 Episodul 9 - 23 Septembrie 2020

Cum spuneam mai jos, filmarile au fost oprite și pentru show-ul de televiziune Chefi la Cutite in luna februarie, din cauza pandemiei. La scurt timp după ridicarea restictiilor, cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu s-au intors pe platourile de filmare, in luna mai, iar fanii emisiunii ar putea trai din nou emotiile unui nou sezon la inceput de toamna. Degustarile pe nevazute continua la Chefi la Cutite in cea de-a saptea editie a sezonului opt, editie difuzata luni 23 septembrie 2020, de la orele 20:30 la antena 1.
Chefi la Cutite sezonul 8 episodul 9

Chefi la cutite 23 Septembrie 2020 Online

In editia din aceasta seara a emisiunii, cei trei chefi vor avea o adevarata aventura culinara. Cea de-a opta editie a degustarilor pe nevazute a show-ului culinar Chefi la Cutite din 23.09.2020 aduce in fata chefilor alti concurenti dornici sa impresioneze cu preparatul lor si sa obtina cutitele care ii pot trimite in urmatoarea etapa a competitiei.

Cum se vor descurca cu jurizarea pe nevazute in editia 9 Chefi la Cutite, chef Florin Dumitrescu, chef Catalin Scarlatescu si chef Sorin Bontea, ce pariuri vor pune si de ce va sari din scaun chef Dumitrescu la ridicarea closului, toate le vom vedea de la orele 20:30 in editia 9 Chefi la Cutite, Marti 23 septembrie 2020 la antena 1.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare