Chefi la Cutite Sez. 8 Episodul 7 - 21 Septembrie 2020 Online

Cum spuneam mai jos, filmarile au fost oprite și pentru show-ul de televiziune Chefi la Cutite in luna februarie, din cauza pandemiei. La scurt timp după ridicarea restictiilor, cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu s-au intors pe platourile de filmare, in luna mai, iar fanii emisiunii ar putea trai din nou emotiile unui nou sezon la inceput de toamna. Degustarile pe nevazute continua la Chefi la Cutite in cea de-a saptea editie a sezonului opt, editie difuzata luni 21 septembrie 2020, de la orele 20:30 la antena 1.
Chefi la Cutite sezonul 8 ep 7

Chefi la cutite 21 Septembrie 2020 Online

In editia din aceasta seara a emisiunii, cei trei chefi vor avea o adevarata aventura culinara. Asa ca atat papilele gustative cat si stomacurile acestora vor fi puse la incercare. Supa de fasole cu scoici, o mamaliga neagra dar si alte preparate vor fi o adevarata piatra de incercare pentru chefi. Ba chiar la aparitia unor colive in fata lor au impresia ca cineva le joaca o farsa, iar Filip, concurentul din echipa rosie a sezonului 8 Chefi la Cutite, condusa de chef Catalin Scarlatescu, se afla in spatele usilor.

Cea de-a saptea editie a degustarilor pe nevazute a show-ului culinar Chefi la Cutite din 21.09.2020 aduce in fata chefilor alti concurenti dornici sa impresioneze cu preparatul lor si sa obtina cutitele care ii pot trimite in urmatoarea etapa a competitiei.

Cum se vor descurca cu jurizarea pe nevazute in editia 7 Chefi la Cutite, chef Florin Dumitrescu, chef Catalin Scarlatescu si chef Sorin Bontea, ce pariuri vor pune si de ce va sari din scaun chef Dumitrescu la ridicarea closului, toate le vom vedea de la orele 20:30 in editia 7 Chefi la Cutite, Luni 21 septembrie 2020 la antena 1.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare