Chefi la Cutite 16 Septembrie 2020 Editia 6 Online

Degustarile pe nevazute continua la Chefi la Cutite in cea de-a doua editie a sezonului opt, editie difuzata marti 16 septembrie 2020, de la orele 20:30 la antena 1.
Chefi la Cutite sezonul 8 ep 1

Sezonul 3 Chefi la Cutite a debutat in forta, ieri seara, cu o prima editie a jurizarilor pe nevazute exploziva. Cei trei chefi au avut in fata lor preparate care de care mai impresionante insa au avut parte si de o serie de experimente culinare mai putin reusite. Fructele de mare, crevetii, pestele sau foie gras-ul au revenit in farfuriile de la Chefi la Cutite, insa nu au lipsit nici clatitele sau placinta cu mere dar si un preparat din bucataria indiana.

Chefi la cutite 16 Septembrie 2020 Online

In editia din aceasta seara a emisiunii, cei trei chefi vor avea o adevarata aventura culinara. Asa ca atat papilele gustative cat si stomacurile acestora vor fi puse la incercare. Supa de fasole cu scoici, o mamaliga neagra dar si alte preparate vor fi o adevarata piatra de incercare pentru chefi. Ba chiar la aparitia unor colive in fata lor au impresia ca cineva le joaca o farsa, iar Filip, concurentul din echipa rosie a sezonului 8 Chefi la Cutite, condusa de chef Catalin Scarlatescu, se afla in spatele usilor.

Cea de-a doua editie a degustarilor pe nevazute a show-ului culinar Chefi la Cutite din 16.09.2020 aduce in fata chefilor alti concurenti dornici sa impresioneze cu preparatul lor si sa obtina cutitele care ii pot trimite in urmatoarea etapa a competitiei.

Cum se vor descurca cu jurizarea pe nevazute in editia 6 Chefi la Cutite, chef Florin Dumitrescu, chef Catalin Scarlatescu si chef Sorin Bontea, ce pariuri vor pune si de ce va sari din scaun chef Dumitrescu la ridicarea closului, toate le vom vedea de la orele 20:30 in editia 6 Chefi la Cutite, Miercuri 16 septembrie 2020 la antena 1.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare