Bravo ai stil Episodul 51 din 25 Septembrie 2020 Online

Bravo ai stil Episodul 51

Aseara, sa zicem ca ne-a scos din amorteala pe noi telespectatorii gaselnita cu imbracatul reciproc al Alexandrei si a Andreeii..Nici nu era o surpriza faptul ca i s-a propus Alexandrei acea tinuta de <femeie fatala> , pe placul unui anumit jurat..Atat, ca Alexandra era cu totul straina de tinuta, iar spectacolul cu datul din fese ca la o taverna unde streaptease-ul e de joasa calitate si redus la miscari obscene si vulgare facut de Tonciu pe ritm de manele a demonstrat "gustul rafinat" al juriului.Cred ca se citesc comentariile de pe aici si de catre Ilinca si de catre juriu, dar cum filmarile toate sunt facute de mult nu au cum schimba nimic, cred eu.

Bravo ai stil Celebrities 25 Septembrie 2020 HD

Ținutele ei le putem privi prin prisma firii și temperamentului ei, așa cum, de la Andreea Tonciu ne așteptăm tot timpul la ținute îndrăznețe. Pe nici una dintre ele nu le putem pune la zid pentru asta. Așa sunt ele, iar "Bravo, ai stil!" alege, in fiecare sezon, după cum, probabil, ați observat, concurente diferite ca personalitate, tocmai pentru ca noi, printre altele, să vedem și să alegem ce ni s-ar potrivi vestimentar.

Asadar urmarim impreuna Bravo ai stil din 25 Septembrie 2020 continuarea celei mai bune emisiunii din acest segment doar alaturi de noi, caci totul eMisto atunci cand discutam fara retineri.
Editie Integrala.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare