Bravo ai stil Episodul 49 Online 23 Septembrie 2020

Bravo ai stil 23.09.2020

Cand aceasta emisiune a ajuns o mahala in care Tonciu face isterii ca o bolnava de nervi si Vandici tace, ca si juriul de doi lei si ii face jocul acestei psihopate vulgare, ma gandesc ca au beneficii materiale daca accepta jigodismele acestei nulitati care urla ca o apucata si face crize de nervi demne de spital de specialitate. Nu pot concepe ca un canal tv da pe post si accepta ifosele si manifestarile bolnave ale unei zero, care se crede vedeta fata de fete care au intr-adevar o meserie si chiar sunt vedete. E aceasta emisiune acum chiar o mizerie in care e promovata violenta verbala si crizele de isterie. Juriul accepta avansurile unora care se comporta ca niste femei usoare care se dezbraca si se freaca in fata lor doar, doar primesc stele. Urat si jenant!

Întâmplator sâmbătă după o emisiune pe care am urmărit-o la un post tv.butonam telecomanda și am ajuns la bravo ai stil unde ce credeți ? Dna.Mahala se lauda ca are cea mai buna ținuta : o fustița maxi și pe cap parca avea niște urechi enorme ,fiind o mireasa cică ,reinterpretată ,o maimuțică dela circ și culmea jurați au apreciat-o .O bătaie de joc fata de celelalte concurente !

Bravo ai stil Celebrities 23 Septembrie 2020 HD

Ținutele ei le putem privi prin prisma firii și temperamentului ei, așa cum, de la Andreea Tonciu ne așteptăm tot timpul la ținute îndrăznețe. Pe nici una dintre ele nu le putem pune la zid pentru asta. Așa sunt ele, iar "Bravo, ai stil!" alege, in fiecare sezon, după cum, probabil, ați observat, concurente diferite ca personalitate, tocmai pentru ca noi, printre altele, să vedem și să alegem ce ni s-ar potrivi vestimentar.

Asadar urmarim impreuna Bravo ai stil din 23 Septembrie 2020 continuarea celei mai bune emisiunii din acest segment doar alaturi de noi, caci totul eMisto atunci cand discutam fara retineri.
Editie Integrala.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare