Bravo ai stil - 17 Septembrie 2020 Episodul 46 Online

Bravo ai stil 17.09.2020

Siscanu spune despre Bia ca nu intelege multe cuvinte, asta in timp ce ea insasi este de o prostie fenomenala, si mai e si inculta. Nu e emisiune in care sa nu faca o gafa, doua, dezacorduri, sau sa nu foloseasca cuvinte incorect. Printre altele, de data asta a zis "nu a fost altercatie, ca eu nu ma iau la bataie cu nimeni". Tot insista in discutie, scotand in evidenta si mai mult faptul ca nu stie ce inseamna "altercatie" Ca sa folosesc tot o expresie tampa folosita de doamna in cauza... nici acum nu a "detinut proprietatea termenilor"... Altercatie inseamna "schimb violent de cuvinte, cearta."

Ce ma bucur ca este Maurice in juriu, ca altfel chiar ca ar fi fost numai pe pile si simpatii. Raluca (desi mi-e tare draga) si Botezatu uita mult prea des conceptul emisiunii. Stau si ma gandesc ca inainte o gaseam pe Iulia prea “rea” in anumite momente, sau prea “plina de ea”. Dar acum ca vad cum e Botezatu, tare mi-e dor de Iulia. Macar ea puncta stilul (daca nu mereu, in 98% din cazuri oricum). Of, pacat de emisiune.

Bravo ai stil Celebrities 17 Septembrie 2020 HD

Ținutele ei le putem privi prin prisma firii și temperamentului ei, așa cum, de la Andreea Tonciu ne așteptăm tot timpul la ținute îndrăznețe. Pe nici una dintre ele nu le putem pune la zid pentru asta. Așa sunt ele, iar "Bravo, ai stil!" alege, in fiecare sezon, după cum, probabil, ați observat, concurente diferite ca personalitate, tocmai pentru ca noi, printre altele, să vedem și să alegem ce ni s-ar potrivi vestimentar.

Asadar urmarim impreuna Bravo ai stil din 17 Septembrie 2020 continuarea celei mai bune emisiunii din acest segment doar alaturi de noi, caci totul eMisto atunci cand discutam fara retineri.
Editie Integrala.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare