Bravo ai stil - 16 Septembrie 2020 Episodul 45

Bravo ai stil 16.09.2020

Interesanta gestica Oanei Radu cand Maurice jurizeaza tinuta Andreei Tonciu si apoi pozeaza intr-o "doamna" cu stil - Oare voi din clubul "Sora mea!" nu aveti ceva mai bun de facut decat sa stricati o emisiune care si prin nume ar trebui sa fie cu si despre persoane stilate. Si aici nu ma refer la a fi imbracate in branduri de stilisti si cu un caracter josnic. Stilate in adevaratul sens al cuvantului - Care au o comportare, o ținută corectă, elegantă; manierate si rafinate. Nu imi displace Calina dar câteodată mi se pare că minte că nu are stilist pt că la început nu se îmbraca atata de uau si acum dupa pandemie boom. Cum de nu s-au saturat odata de tite revarsate si boturi expandate. Alexandra este prin ea insasi o alternativa la masa uniforma si nesfarsita de botoase. O tot hartuiesc sa-si schimbe stilul. Daca s-ar transforma in tipologia lor ar putea si ele sa o "citeasca". Sper sa nu se intample niciodata.

Bravo ai stil Celebrities 16 Septembrie 2020 Online

Ținutele ei le putem privi prin prisma firii și temperamentului ei, așa cum, de la Andreea Tonciu ne așteptăm tot timpul la ținute îndrăznețe. Pe nici una dintre ele nu le putem pune la zid pentru asta. Așa sunt ele, iar "Bravo, ai stil!" alege, in fiecare sezon, după cum, probabil, ați observat, concurente diferite ca personalitate, tocmai pentru ca noi, printre altele, să vedem și să alegem ce ni s-ar potrivi vestimentar.

Asadar urmarim impreuna Bravo ai stil din 16 Septembrie 2020 continuarea celei mai bune emisiunii din acest segment doar alaturi de noi, caci totul eMisto atunci cand discutam fara retineri.
Editie Integrala.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare