Bravo ai stil - 12 Septembrie 2020 Episodul 44

Bravo ai stil 12.09.2020

In acest sezon, nu mai depuncteaza juratii, un astfel de comportament si atitudine, in celelalte sezoane ,concurentele erau depunctate, pentru un astfel de comportament, este inacceptabil asa ceva, bine face Morris,nu se compromite cu un astfel de speciment ,tine la demnitatea lui, nu la fel fac si ceilalti doi ,din pacatese compromit s-au coborat la un asa comportament josnic. Deci stil, și iar stil!! Andreea, un etalon care ar trebui predat la toate școlile de gen, pentru ca asa ceva este o comoara națională. Vorba domoala, cuvinte înțelepte, gingășie, respect, tot ceea ce poți cere de la o persoana. Ce noroc pe noi ca ne-am născut în aceasi țară și în același timp cu acest titan. Desigur, textul de mai sus a fost un pamflet!!Ambulanta este pe drum. Pregătiți cămașa, cea care se leagă la spate.

Bravo ai stil Celebrities 12 Septembrie 2020 Online

Ținutele ei le putem privi prin prisma firii și temperamentului ei, așa cum, de la Andreea Tonciu ne așteptăm tot timpul la ținute îndrăznețe. Pe nici una dintre ele nu le putem pune la zid pentru asta. Așa sunt ele, iar "Bravo, ai stil!" alege, in fiecare sezon, după cum, probabil, ați observat, concurente diferite ca personalitate, tocmai pentru ca noi, printre altele, să vedem și să alegem ce ni s-ar potrivi vestimentar.

Asadar urmarim impreuna Bravo ai stil din 12 Septembrie 2020 continuarea celei mai bune emisiunii din acest segment doar alaturi de noi, caci totul eMisto atunci cand discutam fara retineri.
Editie Integrala.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare