Bravo ai stil - 11 Septembrie 2020 Episodul 43

Bravo ai stil 11.09.2020

Nu imi este simpatica nici Oana, dar Alexandra...e o fata de care nu am auzit prea multe..nici in muzica,nici in alt domeniu.( Asta conteaza mai putin.) Tinutele ei si ea in general, mi se par fara viata, parca sant puse pe gard.

Datele de pe Wikipedia sunt incomplete. Ea își continuă cariera muzicală, iar în emisiune a cântat piese recente. Eu v-am adus în atenție datele acestea, doar pentru că ați spus că nu prea știți despre ea (sau cum ați formulat). Bineînțeles, nu este de notorietatea celor pe care le-ați amintit, dar are și ea locul ei în muzica românească. Eu, una, am aflat de ea când a participat la Eurovision, cu trupa Crush. Vestimentar, are stilul ei aparte, de care a și zis Roxana Nemeș aseară. Probabil, va incerca să diversifice, altfel părăsește competiția

Bravo ai stil Celebrities 11 Septembrie 2020 Online

Ținutele ei le putem privi prin prisma firii și temperamentului ei, așa cum, de la Andreea Tonciu ne așteptăm tot timpul la ținute îndrăznețe. Pe nici una dintre ele nu le putem pune la zid pentru asta. Așa sunt ele, iar "Bravo, ai stil!" alege, in fiecare sezon, după cum, probabil, ați observat, concurente diferite ca personalitate, tocmai pentru ca noi, printre altele, să vedem și să alegem ce ni s-ar potrivi vestimentar.

Asadar urmarim impreuna Bravo ai stil din 11 Septembrie 2020 continuarea celei mai bune emisiunii din acest segment doar alaturi de noi, caci totul eMisto atunci cand discutam fara retineri.
Editie Integrala.

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare