Cum iti promovezi gratuit site-ul ?

promovare seo
In ziua de astazi, internetul a ajuns foarte puternic. Foarte multi au ce manca datorita lui. Numarul web site-urilor creste pe zi ce trece, iar promovarea unui site web a devenit pentru multi, o problema. Acest tutorial va va indruma spre cea mai buna cale de a promova un website, fara a fi nevoiti sa cheltuiti bani. Doar sa investiti putin din timpul vostru.

1. Incearca sa oferi vizitatorilor tai ceea ce ei isi doresc. Urmareste cu ajutorul unui site de statistici, informatii despre vizitatorii tai, pentru a sti cum sa iti adaptezi contiutul. Care este cel mai folosit motor de cautare care adduce vizitatori pe site-ul tau, in fiecare zi urmareste care este cea mai buna referinta catre site-ul tau. Incearca sa afli mai multe despre site-ul respectiv, pentru a sti ce fel de vizitatori vin la tine pe site, si ce continut sa le oferi.

2. Este designul site-ului tau acceptabil pentru toate categoriile de varsta ? daca vei avea o gama de culori aprinse sau un background negru si o alta culoare puternica peste el, sau orice fel de culori de astea caudate, deja poti nici gratuit nici cu plata nu mai ai cum sa iti promovezi site-ul.

3. In cate motoare de cautare este inscris site-ul tau ? Motoarele de cautare si directoarele web sunt foarte, daca nu cele mai importante in promovarea unui site. Cauta pe net cat mai multe motoare de cautare, si inscrie-ti site-ul in cat mai multe directoare si motoare de cautare, pentru ca la urma urmei, de aici vin vizitatori pe site-ul tau !

4. Contine site-ul tau lucruri care sa ajute un motor de cautare sad ea informatii despre site-ul tau ? METTA TAGS- Acestea contin informatii care sunt distribuite motorului de cautare si mai departe utilizatorului acelui motor de cautare. Incearca sa incluzi in metta tags informatii cum ar fi: keywords, numele site-ului tau, linkul site-ului tau, descrierea lui, si nota de copyright !

5. Esti membru al unor forumuri ? De ce nu ti-ai adauga la semnatura un link catre site-ul tau. Apoi, incearca sa postezi destul de mult pe acel forum, asa incat sa devii un membru destul de important. Ceilalti membri si vizitatori vor ajunge sa te respecte daca postezi continut de calitate pe forum, si iti vor vizita site-ul aflat in semnatura ta. Asa vei avea mai multi vizitatori !

6. Banner sau link-exchange ! Contacteaza webmasterii altor site-uri, in general cam cu acelasi traffic ca si al tau pentru a face schimb de link-uri sau bannere. Este un lucru foarte important. 1. Deoarece iti va creste page-rankul in google si vei fi cotat mai sus decat alte site-uri concurente, si 2.Deoarece unii vizitatori ai site-ului unde ai link sau banner ar putea sa ajunga pe site-ul tau prin intermediul link-ului.

7.  Google-Cel mai important motor de cautare la ora actuala ! E site-ul tau inscris in      google ? il monitorizezi doua, 3 zile pentru a vedea paginile indexate si alte informatii utile ? Stii cum sa promovezi site-ul tau in google ?   Un lucru foarte important pentru google este page rankul unui site. Acest lucru depinde de pozitia unde va fi afisat site-  ul cand un utilizator va cauta un material cu ajutorul motorului de cautare. Page rankul il poti acumula, avand un continut de calitate, o asezare foarte buna in pagina a textului, cat mai multe pagini, si… link-ul site-ului tau pe alte site-uri. Fiecare link care il vei avea pe un al site, inseamna o pozitie in plus in motorul de cautare google. Asa ca treci la treaba. Inscrie-ti site-ul in cat mai multe directoare web sau topuri, fa link sau banner exchange, si vei fi bine cotat in google. Si nu uita, din cand in cand sa verifici cu ajutorul http://www.google.com/webmasters/tools cate pagini ai indexate in google, ce pagini contin link catre tine si alte lucruri asemanatoare.

8. Retele be banner sau link exchange ! Sunt foarte multe retele de banner exchange, linkexchange, in care te-ai putea inscrie. Ce este o retea de banner exchange ? un site, in a carui baza de date sunt inscrise alte site-uri, si acest site care tine reteaua, contine un sistem, care trimite pe site-ul 1 banner cu site-ul 2 pe site-ul 2 baner cu site-ul 1 si tot asa. Daca te vei inscrie in cat mai multe astfel de retele, bannerol tau va aparea pe o serie de site-uri, unde este probabil ca o parte din vizitatori sa dea click pe acel banner sis a ajunga pe site-ul tau !

No comments:

Post a Comment

Abonare moca chiar pe criza!

Pentru tine cititorule avem

Postari populare