Loading...

Asia Express 2020 (sezonul 3) începe sâmbătă, 8 martie 2020. Concursul va fi difuzat de Antena 1 la ora 20:00, iar în prima săptămână va avea patru ediții, apoi își va păstra zilele de difuzare duminică, luni și marți.
Asia Express sezonul 3 episodul 11 online se vede aici » Asia Express este considerat cel mai dur si mai real reality show din Romania. Sezonul 3 pe care il pregatesc cei de la Antena 1 se anunta unul spectaculos, pe alocuri, chiar incendiar. Concurenti noi si o noua cursa memorabila care se va desfasura in Filipine si Taiwan sunt ingredientele unui spectacol de proportii pus la cale de echipa Antena 1. Toate detaliile despre Asia Express sezonul 3 episodul 11 le afli de aici.

În al treilea sezon al emisiunii Asia Express, Gina Pistol va prezenta emisiunea alături de Oase, cel care a câștigat sezonul anterior, demonstrând că a fost cel mai bun din cursa de pe Drumul Comorii!

Asia express 8 Martie 2020

Esti curios sa afli cand incepe Asia Express sezonul 3? Ei bine esti la un pas sa afli inclusiv asta. Desi nu s-a facut inca un anunt oficial, filmarile pentru acest al treilea sezon au inceput deja, iar toate premisele indica faptul ca Asia Express sezonul 3 incepe in luna februarie a anului viitor.
Sezonul acesta, eu am rămas surprins. Am văzut echipele, mi se păreau super tari, dar când am văzut ce s-a întâmplat şi trecând toate echipele prin toate stările şi momentele, nu ştiu ce să zic. Nu ştiu dacă e mai bun sau nu sezonul, dar mi se pare incredibil. Am şi văzut un pic din primul episod.

Noul sezon al reality show-ului are in prim plan cateva nume cunoscute, dar si nume mai putin importante pentru publicul larg. Cu toate acestea, Antena 1 anunta un SHOW spectaculos, iar fanii reality-ului sunt deja conectati la tot ceea ce inseamna Asia Express sezonul 3. Iti reamintim ca Asia Express sezonul 3 episodul 11 online poate fi urmarit aici.
Server I

Loading...