Loading...

Urmareste aici continuarea din Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 3 din data de 19 Februarie 2020. Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un family drama’ cu un scenariu original, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Sezonul doi al serialului Sacrificiul revine cu sezonul doi la Antena 1. Noile episoade produse de Ruxandra Ion, sub titlul Sacrificiul – Alegerea, debutează în luna februarie.

Noul sezon aduce și personaje noi. Mădălina Bellariu și Șerban Gomoi sunt cele două nume pe care postul de televiziune le-a anunțat până acum.

Sacrificiul 19 Februarie 2020

Sacrificiul este încă sărbătorită urmărind telenovelele fanilor pentru segmentul serial. Prezentarea într-o poveste unică și plină de povești impresionante cu actori la nivel înalt sau o gamă largă de întâmplări din viața și îngrijirea de zi cu zi sunt baza sau povestea actuală, cu adaosuri mici, prin îngrijirea vie, oamenii au caracteristici și au văzut cu ochii lor. povestea a trei familii, fiecare diferită de cealaltă de îngrijire și de a înfrunta destine aproape identice.

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitului serial de la Antena 1 nu se va mai numi simplu Sacrificiul, ci Alegerea, după cum mărturisesc scenariștii.

“Sacrificiul continuă cu o ”Alegere”! O ”Alegere” grea, pentru că o alegere din iubire nu e niciodată ușoară. Alegi cu inima, cu sufletul sau cu rațiunea? Alegi drumul greu sau drumul ușor? Întotdeauna Muntele Vieții are doi versanți: unul la îndemână și unul anevoios, iar caracterele puternice îl aleg pe cel de-al doilea!”, a declarat Simona Macovei, scenarista serialului.

Primele doua parti.

Loading...