Loading...

Urmăriți noul sezon din show-ul Românii au talent Sezonul 10 Episodul 1 online din 7 Februarie 2020. Acest show va fi difuzat în fiecare Vineri seara de la ora 20:30 la ProTV.

Românii au talent Sezonul 10 Episodul 1 online

Pro TV spune, pentru al zecelea an, Românii au talent. Sezonul cu numărul zece al show-ului de talente va lua startul pe 7 februarie, vinerea, de la 20.30, anunță Pro TV. Publicitate

Talentele care vor evolua pe scena Românii au talente vor fi jurizate de aceiași Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu. Iar Smiley și Pavel Bartoș vor fi, ca de fiecare dată, în culise și îi vor susține pe concurenți.

Românii au talent din 7 Februarie 2020

În acest sezon aniversar, fiecare jurat și cei doi prezentatori vor avea dreptul de a apăsa de două ori butonul auriu pentru momentele care reușesc să îi impresioneze. Cei mai buni 10 concurenți vor fi recompensați cu un loc asigurat în semifinalele emisiunii.

„Este un sezon spectaculos cu numere noi și foarte neobișnuite. Ne mirăm cum de vin încontinuu atâtatea talente. Anul acesta au venit mai multe ca oricând. Chiar și 10 golden buzz-uri au fost prea puține”, au spus Smiley și Pavel Bartoș.
Asa ca nu pierdeti sa urmariti emisiunea Romanii au talent din 7 Februarie 2020 de la ora 20.30 pe protv. Deasemenea va invitam si sa comentati intamplari din cadrul emisiunii de astazi.

Server I

Loading...