Loading...

Simt sa va scriu câteva cuvinte, prea multă ura am văzut zilele acestea pe grupuri fatza de Livian,multă neîncredere în bărbatul care i-a oferit Biancai povestea vieții ei .Nu stiu decat ei doi ce framantari au avut aceste luni, de ce nu le respectati intimitatea? La ce ajuta daca dati in unul sau in celălat. Stiti ce e bine pentru dumneavoastră dar ei stiu ce e mai bine pt ei .Bianca alături de acest băiat a înflorit, Nu neg ca si ea a facut sacrificii dar si el le-a facut in speranta ca vor clădi ceva frumos. Va intrebati dc s-a ajuns la despărțire:poate pentru ca s-au adunat prea multe si e greu sa mai ai incredere ca peste noapte se poate îndrepta. VA JUR CA NU STIU MOTIVELE REALE. Aleg sa o intreb pe Bianca daca e bine si atat.

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Puterea Dragostei 8 februarie 2020

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 8 februarie 2020 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 8 februarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Server 1.

Loading...