Loading...

Nici chiar mie nu mi se pare ca impresia pe care mi-am facut-o despre Livian este adevarata. De cand a venit din Roamnia mi se pare ca sa poarta foarte rece cu Bianca. Chiar si în emisiunea transmisa astazi era foarte distant fata de ea atunci cand ea a venit în casa baietilor pentru a dansa cu el. A dansat un pic apoi a condus-o spre casa fetelor,în ideea în care Roxana si Andreea au ramas în continuare langa iubitii lor (parca vroia sa scape cat mai repede de ea). In alta ordine de idei, nu a mai facut nici un vlog cu ea si nici nu a mai mentionat-o in vlogurile lui, iar acum i-a dat lovitura de gratie prin anuntarea pe un vlog facut de el cum ca s-au despartit. Pacat de aceasta copila, nu merita sa-si bata joc de ea intru-un asa hal ,ce o fi în sufletelul ei ? Ce i-au facut ceilalti a fost floare la ureche pe langa ceea ce i-a facut Livian.

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Puterea Dragostei 6 februarie 2020

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 6 frebruarie 2020 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 6 februarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Server 1.

Loading...