Loading...

Lasa Ella, nu mai plange ca atunci cand Jador nu era in casa te dadeai cu curuletul pe langa mai toti baietii din casa ! Ce ai crezut ca l faci gelos pe Jador si apoi umbla n limba dupa tine ? Nici o problema plansul teatral fara lacrimi ti l vor rasplatii maine turcaletii si ca drept recompensa iti vor da pt a 5 a oara consecutiv 1500 €, numai sa nu pleci pt ca i ai amenintat ca vei pleca iar Jadoras stiind ca nu esti de el va pleca dar insistentele turcaletilor il va face sa revina Si uite asa vei lua marele premiu pt ca te ai luptat cu toti baietii si cu turcaletii iar apoi ai convins prostul sa te accepte.

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Puterea Dragostei 4 februarie 2020

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 30 ianuarie 2020 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 4 februarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

SERVER 1.

Loading...