Loading...

Mor cu ăștia care zic cine-i fără de păcat sa arunce primul cu piatra. Bobocioaielor, pai voi ați aruncat primele cu piatra și cu preacinstita voastră pleava. Nu voi spuneați ca toate sunt c..e Si Bianca e o fata cuminte, nu voi le făceați in toate felurile pe Roxana, Pirui, Simina , Ella și alte fete doar pentru faptul ca au avut curaj sa o contrazică pe copilul vostru geniu fără bac. Nu voi ii făceați in toate felurile pe bărbații care nu o voiau pe Bibi, ajungând sa-i faceți interlopi, proxeneți , hoți , homosexuali și ciobani. Acum sa ne fie cu iertare lăsați-ne si pe noi sa dam la ținta cu piatra, numai voi vreți. ? Ei bine noi măcar când am început sa dam cu pietre in stilul vostru consacrat am făcut-o când am avut dovezi. Voi vorbiți fără dovezi și asta va oftica.

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Puterea Dragostei 25 februarie 2020

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 15 februarie 2020 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 25 februarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

varianta 1.


Loading...