Loading...

Toti sustinatorii Biancai spun ca este o fata foarte desteapta. Da, desteapta în unele privinte însa în dragoste este naiva rau de tot.Ea cand iubeste, iubeste cu tot sufletul si cu toata daruirea si este dispusa sa mearga pana la sacrificiu pentru omul iubit , asa cum a facut cu acea putreziciune de om, care a vandut-o cu prima ocazie (ce face satana din om, pentru bani omul îsi vinde si sufletul).Cine stie cu ce a pacalit-o pe fata de a acceptat sa faca acele filmulete.Pe None l-a iubit sincer, Oianu si Bobicioiu au fost niste iubiri pasagere – nu-i putem lua în calcul. A venit însa Livian care a facut-o sa se îndragosteasca atat de tare de el încat era dispusa sa renunte la familia ei pentru el.Eu cred însa ca totul a fost premeditat de familia Nelson si vazand ca Livian a intrat într-un con de umbra,pentru al putea ”salva” din aceasta situatiel au facut strategia cu despartirea.

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Puterea Dragostei 19 februarie 2020

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 15 februarie 2020 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 19 februarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

varianta 1.

Loading...