Loading...

Ello, săptămâna trecută te-ai certat cu Ionuț fiindcă a intrat fără permisiune în casa fetelor și l-ai acuzat că vrea atenție și materiale, iar azi ai făcut și tu același lucru, ai intrat fără permisiune în casa băieților, deci asta înseamnă că și tu cauți atenție și materiale. Ai sperat că o să se certe cineva cu tine fiindcă ai intrat în casa băieților și așa o să te poți victimiza din nou, că ai văzut că materialele și victimizarea ți-au adus până acum câteva cecuri de 1500 euro. Bine ți-a zis azi Cătălin să lași teatrul, și-a dat și el seama cum ești cu adevărat.

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Puterea Dragostei 12 februarie 2020

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 12 februarie 2020 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 12 februarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

varianta 1.


Loading...