Loading...

Doi oameni tineri și frumoși care au trăit o minunata poveste de iubire au hotărât să se despartă . Nici eu nu inteleg motivul despărțirii, explicațiile lor mi se par contradictorii , derutante , dar respect și apreciez felul în care o fac . Sunt doi oameni maturi care se respecta si ne respectă . După luni de iubire au decența de-a nu ne supune unor imagini urâte. Nu vom vedea cuvinte dure, jigniri sau scene de teatru ieftin . Vom vedea un bărbat hotărât să se despartă de o femeie pe care spune că încă o iubește. De ce face asta ? El stie f bine , noi putem doar intui, putem presupune .

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Puterea Dragostei 9 februarie 2020

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 9 februarie 2020 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 9 februarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

varianta 1.

Loading...