Loading...

Pentru prima dată în 2 sezoane, Bianca nu e in top3, indiferent de ce vor ei sa credem, ea va ramane acolo mereu, imaginea celor doua sezoane si asta o stiu si haeteri si sustinatori,, Se aproprie finalu sez si turci vor s-o scoata din peisaj, oare ai simntit si tu asta lupule? Oare asta e pretul ca in acest sez nu a mai oferit, cea ce ei cerd ca aduce raiting? fata draga nu fi trista, ai castigat in aceasta emisiune mai mult decat ti-ai imaginat vreodata. si urrmezati destinu, poate, undeva te asteapta ceva mult mai bun.

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Puterea Dragostei 7 februarie 2020

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 6 frebruarie 2020 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 7 februarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Partea 1.


Partea 2.

Loading...