Loading...

Urmariti Moldovenii Episodul 13 din 2 Februarie 2020. Moldovenii se pregatesc sa cucereasca Romania in noul serial de comedie care va putea fi urmarit in fiecare sambata, la Kanal D, de la ora 22:00.

Povestea a continuat cu Vasile Pantiru un preot nereușit și talentat, care fără să-i dea lui Claudiu Dobrița ceva timp în timp ce o altă meserie sau cel mai probabil undeva pe străzi, deoarece meseria nu știe prea multe, iar culmea este că sunt abilități de afaceri. și, întrucât fiecare sat este cineva care are grijă să lucreze în ordine atunci când este nevoie de Spagovan Ghiță, este exact majoritatea grijilor de care au nevoie oamenii, omul care are grijă de absolut toți banii până la privat, dar este puțin sărat. atunci când discută despre nevoile oamenilor care lasă impresia că nimeni în afară de el nu poate fi liderul grijuliu care să îi aducă pe calea cea bună.

Moldovenii Episodul 13 din 2 Februarie 2020 HD

Serialul Moldovenii are in distributie actori care in viata de zi cu zi au preocupari dintre cele mai diferite, dar pe care i-a unit pasiunea pentru a oferi oamenilor o doza proaspata de buna-dispozitie. Diferiti ca profesii, varste si preocupari, membrii trupei „3 Chestii” dau viata unor personaje care, in ciuda tipologiilor pe care le incarneaza, devin imprevizibile.

Comedia se muta la Kanal D, in fiecare sambata seara! “Moldovenii” vin pe micile ecrane incepand de maine seara, de la ora 22.00, iar comicul de limbaj si de situatie, precum si personajele inedite ii vor tine pe telespectatori  “captivi” ai umorului unui sat traditional din Moldova, unde totul este posibil. Padurarul Mitica, Cornel, primarul Ghita Spagoveanu, Aurica, preotul si dascalul satului sunt cateva dintre personajele care vor face deliciul serilor de sambata, incepand de maine seara de la ora 22:00.

Dupa lungi asteptari productia realizata in satul Paun iese pe miciile ecrane sa ilustreze o parte din pasiunea oamenilor usor imprevizibili urmarind un singur fir narativ si anume comedia din Moldovenii Episodul 13 din 2 Februarie 2020.

Server 1

Loading...