Loading...

Am incercat sa fiu receptiva la noul sezon BAS Celebritati chiar daca cuvantul “celebritati” si-a pierdut mult din valoare in acest context avand in vedere ca asa zisele celebritati sunt doar niste “starlete” care isi cauta faima de mult pierduta si niciodata meritata dar ceea ce se intampla in aceasta emisiune este grotesc, abominabil de un grobianism extrem! Imi este rusine ca asociati fashionul si stilul cu un asemenea comportament degradant, femei precum Coco, Grace sau Audrey s-ar rasuci in mormant sa stie ca industria in care s-au consacrat a ajuns bataia de joc a kanalistilor care bineinteles fac televiziune de Canal! Rusine Maurice ca te complaci intr-un asemenea Format televizat, de la ceilalti doi jurati nu am pretentii , sunt doar niste parveniti arivisti cu iz de manelisti care intr-o tara normala ar fi fost niste no-name-uri, cat despre ” celebritati” niste creiere gloale care pt cativa centi si putina publicitate fac ceea ce stiu ele mai bine, se dezbraca si se cearta.Gina va mai salveaza prin bun-simt si Theo Rose prin stilu-i umoristic!

Astazi va invitam sa urmariti noi intamplari din cadrul emisiunii Bravo ai stil difuzata Vineri, Episodul 3 disponibil de la ora 22:00 doar pe KanalD intr-o editie interesanta. Mergem mai departe si dupa cum stiti in gala trecuta, o concurenta a parasit competitia, este vorba despre Bianca, acum doar 9 concurente se bat pentru primul loc si marele premiu, insa incepe rivalitatea, iar maine cel putin o concurenta paraseste competitia, doar una va fi castigatoare. Nu pierdeti o noua editie Bravo ai stil din aceasta saptamana, mai multe ne asteapta in aceasta dupa-amiaza doar pe KanalD.

Bravo ai stil Celebrities 8 februarie 2020

Astazi 8 februarie 2020, in cadrul emisiunii Bravo ai stil, continuam cu o competitie interesanta, cu toate astea, in timp ce alte fete impresioneaza pe zi ce trece, unele nu prea progreseaza, dupa spusele juratilor, tot astazi avem parte si de momente amuzante, dar si mai putin amuzante, rivalitatea dintre concurente se observa din plin, este si normal pana la urma, doar suntem intr-o competitie cu un premiu fabulos, nu ratati asadar episodul 3 din Bravo ai stil Sezonul Nou difuzat in aceasta dupa-amiaza de la ora 22:00 doar pe KanalD.

Dar haideti sa vedem ce ne rezerva aceasta editie a noului sezon. Si iata-ne din nou intr-o noua emisiune spectaculoasa plina de noi stiluri gata sa-i impresioneze pe jurati, sau gata sa-i faca pe jurati sa-si puna mainile in cap. Mergem mai departe cu cele 9 concurente ramase in concurs, iar astazi urmariti o noua editie a emisiunii Bravo, ai stil de Vineri, 8 Februarie 2020 de la ora 22, pe KanalD. Sursa: kanald.ro

Server 1.


Loading...