Loading...

Asia Express 2020 (sezonul 3) începe sâmbătă, 15 februarie 2020. Concursul va fi difuzat de Antena 1 la ora 20:00, iar în prima săptămână va avea patru ediții, apoi își va păstra zilele de difuzare duminică, luni și marți.
Asia Express sezonul 3 episodul 7 online se vede aici » Asia Express este considerat cel mai dur si mai real reality show din Romania. Sezonul 3 pe care il pregatesc cei de la Antena 1 se anunta unul spectaculos, pe alocuri, chiar incendiar. Concurenti noi si o noua cursa memorabila care se va desfasura in Filipine si Taiwan sunt ingredientele unui spectacol de proportii pus la cale de echipa Antena 1. Toate detaliile despre Asia Express sezonul 3 episodul 7 le afli de aici.

În al treilea sezon al emisiunii Asia Express, Gina Pistol va prezenta emisiunea alături de Oase, cel care a câștigat sezonul anterior, demonstrând că a fost cel mai bun din cursa de pe Drumul Comorii!

Asia express 25 februarie 2020

Esti curios sa afli cand incepe Asia Express sezonul 3? Ei bine esti la un pas sa afli inclusiv asta. Desi nu s-a facut inca un anunt oficial, filmarile pentru acest al treilea sezon au inceput deja, iar toate premisele indica faptul ca Asia Express sezonul 3 incepe in luna februarie a anului viitor.
Sezonul acesta, eu am rămas surprins. Am văzut echipele, mi se păreau super tari, dar când am văzut ce s-a întâmplat şi trecând toate echipele prin toate stările şi momentele, nu ştiu ce să zic. Nu ştiu dacă e mai bun sau nu sezonul, dar mi se pare incredibil. Am şi văzut un pic din primul episod.

Noul sezon al reality show-ului are in prim plan cateva nume cunoscute, dar si nume mai putin importante pentru publicul larg. Cu toate acestea, Antena 1 anunta un SHOW spectaculos, iar fanii reality-ului sunt deja conectati la tot ceea ce inseamna Asia Express sezonul 3. Iti reamintim ca Asia Express sezonul 3 episodul 7 online poate fi urmarit aici.

Server I

Loading...