Loading...

De cand a intrat Roxana si reintrat Pirui in casa , nu auzim decat jignir si huliganisme la adresa celorlalti concurenti. Cu fetele astea doua nu se poate purta un dialog civilizat, ele doar asa stiu sa urle, sa jigneasca, sa acuze fara nimic argumentat (doar scorneli) sa sara la bataie..Pirui instigatoarea sefa, ea da raspunsuri în locul celorlalte,le manipuleaza pe cele mai naive, cum ar fi Ella si Denisa(pe Bianca nu poate pentru ca e mai desteapta decat ea). Pirui are o scuza pentru ca in satra nu ai de unde primi educatie, iar Roxana a cam lipsit de la ora de educatie (daca ar fi fost prezenta nu ar fi facut vidio-chet) Nu stiu de ce Livian nu o ia pe Bianca de mana si sa plece de acolo. Ei chiar nu au nimic de castigat, stau in mocirla aia doar sa le faca reting turcilor.Nu ar mai trebui sa le permita turcilor sa-si bata joc de ei ,ar trebui sa-i salute din mers.

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Puterea Dragostei 25 Ianuarie 2020

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 23 ianuarie 2020 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 25 Ianuarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Server 1.

Loading...