Loading...

ELA, tu vezi emisiunile in reluare? Tu spui ca, Bianca e agitata si frustrata??Tu pe tine te vezi cand, se atinge subiectul JADOR? Intri in criza si de luni de zile auzim aceasi jelanie.Ne-ai disperat.Ti-ai luat teapa,n-ai inteles? In ce limbi trebuie sa-ti traducem? Ai facut greseli,iar Jador nu iarta si nu uita. Cand un om te roaga o data,de 2 ori, de 7 ori un lucru,de ce nu-i respecti dorinta? Pt ca esti nesimtita, invidioasa,vrei sa faci rau,sa bagi batul prin gard…asa iti lingi ‘ ranile, nefericirea’,si-ti mangai ego-ul.Asa ai facut cu Denisa,Bianca,Roxa…o asteptam si pe Pirui.

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Puterea Dragostei 24 Ianuarie 2020

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 23 ianuarie 2020 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 24 Ianuarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Server 1.

Loading...