Loading...

Unde putea face Pirui o strategie de kkt? La baie bineînțeles! Acolo a decis ea, MARIUS, DENISA și IANCU ca trebuie adus în fața un om puternic ptr ca stafful, sa n-o mai tina pe Oprica, dușmanca ei nr 1. Tot acolo au decis ca trebuie protejat Philip, omul lor. Era clar ca Marius nu era în pericol! Denisa proasta satului visa banii ptr Iancu. În pauză Denisa a vorbit cu Roxana iar Pirui cu Ella! Totul era perfect. Ghinion. Ella nu votează Livian și nici nu-i place povestea cu banii dar nu voteaza nici Marius . Mariana nu poate fi abordată și ea oricum e prietena cu Livian. Bibi se prinde de manevra și votează Marius. Îi lasă în offside. Proasta de Pirui nu se prinde decât în ultimul moment sau poate nu vrea sa se prinda. S-o fi săturat de Marius. Vedem că nu prea pleaca după el . INTREBARE : DE CE O FATA NU-SI PROTEJEAZA IUBITUL? DE CE NU L-A VOTAT MANELISTA PE LIVIAN SAU PE MURI ? Ori e facua gramada, ori a vrut să se scape de el. Poate aburii alcoolului i-au intunecat mintea.

Puterea Dragostei 21 Ianuarie 2020

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 21 ianuarie 2020 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 21 Ianuarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

EDITIE INTEGRALA.

Loading...