Loading...

Pirui s-a prezentat ieri in gala puțin matrafoxata. De aceea n-a fost destul de vigilenta sa-si ducă strategiile de.. pana la capat ! L-a protejat pe Philip, dar a uitat de iubitul ei !! Bibi nu uita nimic când e vorba de Livian si a făcut ce trebuie atunci când iubești. Alooo, Pirui ai uitat ca tu ai cuplu cu Marius nu cu Philip ?? Alcoolul !! DENISA l-a votat pe Livian ca sa ia Iancu banii !! Cum adica ? Dacă ieșea Lobo in față stafful l-ar fi salvat dându-i banii lui Iancu sa-si protejeze și casa !! Pleca Oprica !! Asta nu suna ca strategie a lui Marius ?? Bumerangul. Bibi v-a dat planul peste cap, inteligenților. Morala : alcoolul dăunează grav strategiilor. Mai încet cu paharul, fetelor Parca voi nu serveați.

Puterea Dragostei 20 Ianuarie 2020

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 18 ianuarie 2020 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 20 Ianuarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Loading...