Loading...

Ella, o femeie care se respectă, care are decență și demnitate, nu se va băga niciodată în relația altei femei, cum te-ai băgat tu în relația Denisei, nu va merge niciodată de la prima întâlnire cu un bărbat la hotel, cum ai mers tu cu Jador și nu va lua niciodată doi frați la rând, cum ai făcut tu cu Culiță și Iancu. De când ai intrat în emisiune ai vrut să pari mereu victimă și nevinovată, dar prin comportamentul tău nedemn și îndecent ți-ai arătat adevărata față. Normal că nu te vrea Jador, niciun bărbat nu vrea relație cu o femeie care se hârjonește și se pipăie cu toți bărbații, se bagă în relații, cade la pat din prima și vânează cântăreți pentru faimă și bani.

Puterea Dragostei 8 Ianuarie 2020

Conteaza cum esti tu cu adevarat, nu cum te cred altii! Acest baiat este un copil educat si se vede ca are cei 7 ani de acasa, are bun simt si nu se considera vedeta sau nealcos ca si alti, el a mers in casa pentru a-si gasi jumatatea nu sa fie batjocorit de Ricardo , sunt multi in casa doar pentru publicitate, Iancu e un baiat superb si cu un simt foarte bun , merita sustinut pana la final, si sa fie fericit, iar in episodul de maine ce pot spune Iancu felicitari ai tot respectul meu incontinuare provine dintro familie minunata.

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 14 Octombrie 2019 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 8 Ianuarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Loading...