Loading...

Marius nu e nici pe departe un om destept. Ce-a facut el in ultima saptamana (probabil vreo trei zile de filmari)? S-a cuplat, s-a certat si a plecat! Care a fost strategia lui, ca eu n-am inteles-o? De ce te-ai mai cupla, daca tu ai vrea sa pleci (Daca asta a vrut! In plus, Pirui n-a spus nicio clipa ca ar pleca cu el.)?! De ce te-ai mai certa si ti-ai ostiliza mai mult de jumatate dintre fetele care te-ar putea elimina, daca tu ai vrea sa ramai?!
Personal, cred ca Marius s-a imbatat cu apa rece dupa ce a fost aburit de vreun grup de sustinere online. apoi a crezut ca l-a prins pe Dumnezeu de-un picior dupa ce, visand sa ajunga ispravniceasa, “cea mai frumoasa fata care a fost la PD” (cum a intitulat-o chiar el) i-a acceptat cvasioficial avansurile. Si atunci a dat frau liber firii lui adevarate de infatuat, scandalagiu si mojic! N-a fost nicio strategie, ca pentru asta era nevoie de ceva mai multe circumvolutiuni decat are un pui de macac belicos. In cazul lui, parul destept paraseste capul.

Puterea Dragostei 18 Ianuarie 2020

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 18 ianuarie 2020 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 18 Ianuarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Loading...