Loading...

Eu sincer credeam ca la turci femeile sint supuse barbatilor, dar vad ca romani nostri au inteles gresit stau barbati sub papucul femei, mai fraerilor sintem in secolul 21 femeia e, egala cu barbatul si in relatie nu conduce nimeni se merge pe incredere si acord intre cei doi .Astia sint catelusi pe care ii dreseaza panaramele alea .Turcu nu e doar urit ma e si prost ,sa vezi ditamai omul ca fuge ca un catelus cind gagica ii zice mars.

Puterea Dragostei 16 Ianuarie 2020

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 14 Octombrie 2019 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 16 Ianuarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Loading...