Loading...

Raspuns pt cei cu veșnica intrebare: DE CE NU PLEACA BIANCA SI LIVIAN acasa acum sa s-au gasit. Uite de asta nu pleaca, stau sa se cunoasca , sa se analizeze , sa iși vada reactiile : la mervi , sa stres etc! Turcu cu Roxana erau cuplu de 5LUNI si uite ce reacții are omul! Daca ai ocazia sa stai sa cunosti omul , fara avea grija zilei de maine, a banilor etc de ce sa nu profiți? Sa vezi ce ii pate pielea partenerului, sa sti cu cine pleci la drum. Cand ai loc de munca, rate, facturi …iți este mai greu sa stai sa anaizezi reacțiile si iesirile partenerului, nu ai camere sa vezi cum face, cum se comporta cand nu ești de fața. De ce sa nu profite de acesta emisiune daca au ocazia?

Puterea Dragostei 15 Ianuarie 2020

– Vorbești de studii dar e plin grupul de postări cu perlele tale . – Nu esti in stare sa ai o părere sau sa expui un punct de vedere fără să te contrazici ! Azi cerșeai ajutorul Roxanei care ieri te-a dat in primire Denisei . IONELA draga , implantează-ți si creierul !! Ai mare nevoie ! Îți pun o poza sa vezi si tu la ce te pretezi cu un băiat din cuplu ! Nu pretind ca celelalte fete ar fi sfinte dar tu esti minciuna si falsitatea întruchipată

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei 14 Octombrie 2019 de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 15 Ianuarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Loading...