Loading...

Adevarata ura este pe SUCCESUL Biancai , nu pe ea ca om !!!
Din ambele sezoane , s-a dovedit ca Bianca si -a asumat toate greselile si tot ce a spus ea , mai devreme sau mai tarziu, s-a adeverit ! A fost singura care a avut curajul sa spuna ce gandeste , chiar daca si-a atras multe critici. A fost singura care a tacut si a rezistat in fata atator nedreptati si mizerii care s-au aruncat in ea !!!
Nici un concurent nu a avut parte de un asa tratament inuman atat din exterior cat si din interior , dar , in ciuda varstei si a fragilitatii ei , a rezistat. Acest lucru dovedeste ca este un om extrem de puternic.si este de admirat ! Oricat ar fi de lovita , batjocorita , etc…Bianca , este pe buzele.si in tasta tuturor. PD este si va fi cu si despre Bianca.!!!
Ca vor sau nu sa recunoasca unii , Bianca este emblema PD.si asta ne arata si turcii. Fara Bianca , materialele sunt 0, fara Bianca , grupurile sunt in moarte clinica.
Nu exista postare pe mixt , fara sa aiba in com BIANCA , de bine sau de rau , dar nici nu mai conteaza. Nu esti bagat in seama, nu existi simplu.

Puterea Dragostei 1 Ianuarie 2020

Nu știu dacă vă mai amintiți de episodul în care Bianca era tristă că își dorea și ea să-și găsească jumătatea iar Mantea ia spus că nu poate avea și dragoste și bani iar din momentul în care este cu Livian nu mai este favorită susținători ei sau evaporat sau noi cei care votăm Bianca voturile se duc la Roxana??? Nu are cum să fie Roxana mai votată decât Bianca staful și Mantea fac ce vor ei își bate joc de noi susținători Biancăi rușine să le fie dacă Bianca este iubită și apreciată de public care este treaba lor le este frica, că se înbogățește Bianca rușine să le fie crede că telespectatori nu își dau seama de ce fac ei la un moment nu o să mai fie nici reting așa mare pentru că publicul se satură de hoțiile lor și de circul din casă în loc să lase cuplurile să stea împreună să vedem puterea dragostei îi separă ca să vedem puterea circului.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 1 Ianuarie 2020 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Loading...