Loading...

“Mă numesc Züleyha” îi aduce în prim – plan pe Yilmaz Akkaya și Züleyha, doi tineri care se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea în care trăiesc, dincolo de prejudecățile vremii și, mai presus de orice, sunt dispuși să facă totul pentru dragostea lor.

Întreaga poveste capătă dimensiuni nebănuite, atunci când Hunkar Yaman, interpretată de Vahide Perçin, vrea să păstreze, cu orice preț, averea familiei deținută de secole.Întreaga poveste capătă dimensiuni nebănuite, atunci când Hunkar Yaman, interpretată de Vahide Perçin, vrea să păstreze, cu orice preț, averea familiei deținută de secole. Fiul ei, Demir Yaman, interpretat de Murat Ünalmıș, un moșier chipeș, se îndrăgostește obsesiv de Züleyha, iar lucrurile se complică teribil. Lupta pentru iubire, avere și putere capătă dimensiuni inimaginabile.

Ma numesc Zuleyha episodul 5

“Mă numesc Züleyha” – când dragostea devine o luptă, din 8 ianuarie, la Kanal D
Citeşte întreaga ştire: Serial. “Mă numesc Züleyha” – când dragostea devine o luptă, din 8 ianuarie, la Kanal D
Un nou serial vine pe Kanal D, din luna ianuarie. „Mă numesc Züleyha” este noul titlu care va intra pe Kanal D începând de miercuri, 8 ianuarie, anunță postul de televiziune. Producția va fi de trei ore pe săptămână, miercuri, joi și vineri.

Ma numesc Zuleyha 16 ianuarie 2020

Nu ratați, din 8 ianuarie, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, un nou serial de excepție, “Mă numesc Züleyha”, o poveste incredibilă despre iubire, apartenență și gelozie, cu Uğur Güneș și Hilal Altınbilek, în rolurile principale, dar și cu interpretarea unică a renumitei actrițe Vahide Perçin, numai la Kanal D.

Loading...