Loading...

Ne mai desparte o singura zi de o alta gala eliminatorie, iar astazi va invitam sa urmariti noi intamplari din cadrul emisiunii Bravo ai stil difuzata Vineri, Episodul 3 disponibil de la ora 22:00 doar pe KanalD intr-o editie interesanta. Mergem mai departe si dupa cum stiti in gala trecuta, o concurenta a parasit competitia, este vorba despre Bianca, acum doar 9 concurente se bat pentru primul loc si marele premiu, insa incepe rivalitatea, iar maine cel putin o concurenta paraseste competitia, doar una va fi castigatoare. Nu pierdeti o noua editie Bravo ai stil din aceasta saptamana, mai multe ne asteapta in aceasta dupa-amiaza doar pe KanalD.

Bravo ai stil Celebrities 31 ianauarie 2020

Astazi 30 ianuarie 2020, in cadrul emisiunii Bravo ai stil, continuam cu o competitie interesanta, cu toate astea, in timp ce alte fete impresioneaza pe zi ce trece, unele nu prea progreseaza, dupa spusele juratilor, tot astazi avem parte si de momente amuzante, dar si mai putin amuzante, rivalitatea dintre concurente se observa din plin, este si normal pana la urma, doar suntem intr-o competitie cu un premiu fabulos, nu ratati asadar episodul 3 din Bravo ai stil Sezonul Nou difuzat in aceasta dupa-amiaza de la ora 22:00 doar pe KanalD.

Dar haideti sa vedem ce ne rezerva aceasta editie a noului sezon. Si iata-ne din nou intr-o noua emisiune spectaculoasa plina de noi stiluri gata sa-i impresioneze pe jurati, sau gata sa-i faca pe jurati sa-si puna mainile in cap. Mergem mai departe cu cele 9 concurente ramase in concurs, iar astazi urmariti o noua editie a emisiunii Bravo, ai stil de Vineri, 31 Ianuarie 2020 de la ora 22, pe KanalD. Sursa: kanald.ro

Prima parte.


A doua parte.

Loading...