Loading...

Continuam inceputul de sezon in premiera pe Protv din serialul Vlad din 9 Decembrie 2019  ce difuzeaza Sezonul 2 Episodul 13.
„Vlad“ revine la Pro TV cu cel de-al doilea sezon, din 9 septembrie şi va fi difuzat în fiecare luni, de la 20:30. In aceasta seara continua pe Protv serialul Vlad Sezonul 2 din 2 decembrie 2019 Episodul 12. De la ora 20:30, pro tv difuzeza primul episod al superproductiei VLAD,  Dinamica personajelor creşte semnificativ, apar personaje noi şi fiecare situaţie devine şi mai complicată.

Povestea triunghiului amoros în care este implicat Vlad continuă, iar apariţia Deliei şi a Iuliei îl pun pe acesta într-o poziţie nouă, cea de protector. El nu mai urmăreşte doar răzbunarea lui, ci şi a lui Cezar şi a Deliei. Povestea ia turnuri diferite şi va pune personajele în faţa unor situaţii limită, în care vor fi nevoite să ia decizii de viaţă şi de moarte, anunţă reprezentanţii Pro TV.

Vlad Sezonul 2 Episodul 13

Primele 13 episoade au fost un fel de prolog, un început pentru o poveste de dragoste şi răzbunare mult mai complicată decât s-ar crede. Mă bucur că „Vlad“ se întoarce cu sezonul doi şi sunt nerăbdător pentru reacţiile telespectatorilor. Sezonul acesta este mult mai intens, avem mai multă acţiune, mai multă dragoste, mai mult suspans. Este foarte multă muncă în spatele camerelor, dar în momentul în care vedem rezultatele, realizăm că tot efortul depus a dat roade. Ne bucurăm nespus că sezonul doi vine cu noutăţi în distribuţia noastră, cum ar fi Elvira Deatcu şi Anda Sârbei, care joacă roluri cheie în povestea lui Vlad.

Vlad 9 Decembrie 2019

Serialul „Vlad“ este realizat după un format achiziţionat din Turcia, care a inspirat şi serialul „Ezel“. In aceasta seara ai Serialul Vlad Episodul 13 din 9 decembrie 2019 incepand cu ora 20:30 doar pe Protv. Nu ratati continuarea sezonului 2 din cel mai urmarit serial.


Server 1.

Loading...