Loading...

Deci, Ella se duce la Londra,se vede cu JADORELUL( nonsalant…parca asa spunea Mantea), MANTEA o invata,ii da sfaturi cum sa se imbrace,cum sa se poarte, unde sa aiba loc intalnirea L&B n-au voie sa stea impreuna pe holuri si sa se pupe,si daca ‘ scapa’ cateva minute impreuna, exista paracioasele,carcotasele de serviciu care, ii dau raportul Mantei. Roxa,tocmai intoarsa si ea de la tratament hormonal,Andreea Opinca etc. Ne intrebam de ce sunt premiate, de ce sunt in top, ele n-au nicio legatura cu tema emisiunii.S unt doar niste ‘actrite’ de duzina tip ERNEST care-si iau banii sau pozitia in top in functie de prestatie. Emisiunea a ajuns un JAF, regulamentul JAF. Manteo, nu mai vorbi de iubire, PD, va faceti grav de kko.

Puterea Dragostei 6 Decembrie 2019

Nu are nimic de-a face cu tema,, Puterea Dragostei”, ci mai degrabă cu,, puterea circului “. Se promovează prostia, atât violența fizică cât și cea verbală, se instigă la ură atât a concurentilor cât și în mediul virtual, a susținătorilor, iar voturile sunt mușamalizate, în favoarea unor concurenti care nici măcar nu sunt în primele 3 locuri. Biancăi îi confiscă premiul dacă se vede cu Livian in afara, iar pe altele le învața cum sa se întâlnească și le premiază! Rahat de emisiune! M-am plictisit groaznic și ma bucur ca ma uit din an in paști!

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 6 decembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Loading...