Loading...

La începutul sezonului doi Andreea Mantea a anunțat că în acest sezon REGULILE SE VOR SCHIMBA DE LA O ZI LA ALTA și că ea nu mai intervine atunci când concurenții sunt violenți. Îi va lăsa să facă ce vor până intervine paza stafului sau poliția și vor primi sancțiuni în funcție de gravitatea faptelor.
Va fi un sezon ALTFEL, remember?
Regulile nu mai sunt reguli și staful va arunca zarurile după bunul plac lucrând din spatele butoanelor ca un fel de Joker care se joacă cu mintea publicului.
Emisiunea nu este falsă, trebuie să înțelegeți doar că publicul nu are niciun cuvânt de spus și că nu poate influența în niciun fel. Producătorii decid, nu publicul decide cum să fie emisiunea. Concurenții nu joacă teatru decât dacă vor din proprie inițiativă (cum e Ricardo uneori și Mariana de cele mai multe ori).
Voturile. Voturile nu au nicio legătură cu sondajele din grupuri, sondajele sunt doar niște jocuri inițiate de admini la care participăm și ne jucăm noi cei mai activi.

Puterea Dragostei 5 Decembrie 2019

Noi cei mai activi din grupuri nu suntem factorul decizional și nu reprezentăm absolut deloc forța voturilor. Astfel, când Jador este în emisiune iese cam mereu pe locul unu la băieți și știm toți că el este cel mai bine votat dintre toți concurenții și este pe bune, nu e nimic fals când iese Jador pe locul unu. Când nu este Jador în emisiune iese evident Livian pe locul unu și știm că Livian este votat de două grupuri puternice, grupul lui și grupul anturajului tatălui lui. Totul este pe bune până aici. Nu acuză nimeni că se dă pe nedrept locul unu la Jador sau la Livian. La fete.. la fete este mai complicat, până să revină Roxana în emisiune era Bianca pe locul unu și v-ați obișnuit așa. Nu ignorați faptul că Roxana s-a întors sprijinită de suportul foștilor concurenți, votată de niște oameni care nu sunt activi pe grupuri și nu participă nici la sondaje și nu dau nici inimioare la poze și nu pun nici printuri cu voturi pe grupuri. Roxana este un concurent puternic și adversarul numărul unu al Biancăi, voturile nu sunt măsluite, cine crede asta să nu mai voteze că intră în depresie și e păcat să puneți o emisiune ca prioritate în viața voastră.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 5 decembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Loading...