Loading...

Domnule Ricardo, este o vorba ”Fie roata si patrata, tot sa-nvarte cate-odata”. Acum cred ca-ti dai seama cum se simtea Bianca atunci cand era jignita si umilita,in sezonul 1, de catre tine si hienele din casa. Uite ca de data aceasta a venit apa si la moara Biancai si ti le-ntoarce cu varf si indesat. Livian poate nu stie cat de mult a suferit Bianca in primul sezon din cauza acestui individ, cum a adus-o intr-o stare de nervi maxima, asa incat intr-o gala a cedat psihic si a sarit la el la bataie (cred ca la si plesnit atunci). Incet, incet le va veni randul la toate hienele care au atacat-o si denigrat-o. Aceste hiene au profitat de naivitatea unei fete de 19 ani, venita de la tara, si au tarat-o prin toate noroaiele, ramanand la un moment dat fara nici o sustinere din parte celor din casa. Livian ar trebui sa se documenteze si sa vada care este motivul pentru care Bianca scoate la iveala comportamentul marsav a lui Ricardo din sezonul 1.

Nu credeam doamna Mantea sa te vad milogindu-te de descalificati sa revina rusine totala stafului. Se scarbeste lumea de emisiunea voastra cum o aduceti pe Roxana cu iubit afara si sa va impuna sa il aduceti inapoi. Cred ca ne uitam la circul turcilor in frunte cu Mantea care joaca dupa cum le cere Roxetam cu iubit afara chiar asta nu e regulament incalcat? Ella merge se intalneste cu Jador, si nu e nimic, e totul in regula.

Puterea Dragostei 4 Decembrie 2019

Interesante vremuri traim – in casa PUTEREA DRAGOSTEI – gasim : ura , minciuna , falsitate , nulitati, mincinosi , indisciplinati , o dragoste sincera si patroni instabili care folosesc masuri blande pentru unii , pentru altii drastice iar pentru cei cu stea in frunte pedepse sub forma de recompense – daca incalca regulamentul .
Dragi privitori ai acestei mascarade – cum credeti ca ar trebui sa pedepsim noi pe producatorii acestei emisiuni din CASA MINCIUNII pentru ca au de gand sa incalce chiar ei regulamentul ?
Cum e posibil sa aduici in casa un concurent descalificat ? CUM ??? Asteptam raspuns? Cum este posibil ca cineva cu cateva voturi sa fie favorita si sa ia CEC-ul? Cum este posibil ca Roxana care are o relatie acasa cu Turcu ,fost concurent – dorm impreuna, spune Florin Rusu care este bun prieten cu Turcu – deci relatia e confirmata. De altfel recunoscuta de Roxana .Turcu i-a dat un inel.

Cum este posibil ca Roxana sa fie adusa in casa ca mai apoi sa va ameninte ca daca nu il aduceti si pe descalificatul ei amant in emisune – va parasi casa ?
Cu ce va are Roxana la mana daca va poate ameninta si santaja ? Inseamna ca ati facut ceva extrem de grav daca ati ajuns sa modificati regulamentul din mers pentru ea ?
Este aceasta o casa a Puterii Dragostei sau o casa de nebuni ?
Ce exemplu poate oferi aceasta fata care a demonstrata nu o data ca are probleme de echilibru psihic ?
Va rog sa vedeti dovezile inclusiv pe Andreea Mantea care anunta intr-o emisiune ca Turcu a fost descalificat.
In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 4 decembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Loading...