Loading...

Care dintre concurenti nu a gresit macar o data? Daca este sa iasa in fata. Toti au gresit dar toti isi indreapta atenti doar catre cea mai votata ,Bianca, din invidie si de rautate. Important este faptul ca ea s-a schimbat fata de altele care continua sa jigneasca si sa vorbeasca doar de rau. Maine întra cine credeți fratele Simonei, prieten cu Simina zanoaga și tot cei ce u o plac pe Bianca surpriza a venit sa’i spună cca a îmbătrânit, dar nu’i nimic intr’o săptămâna pleacă, face câteva valuri și dus este, iar ea tot bine merci cu iubitul ei.

Puterea Dragostei 30 Decembrie 2019

Nu știu dacă vă mai amintiți de episodul în care Bianca era tristă că își dorea și ea să-și găsească jumătatea iar Mantea ia spus că nu poate avea și dragoste și bani iar din momentul în care este cu Livian nu mai este favorită susținători ei sau evaporat sau noi cei care votăm Bianca voturile se duc la Roxana??? Nu are cum să fie Roxana mai votată decât Bianca staful și Mantea fac ce vor ei își bate joc de noi susținători Biancăi rușine să le fie dacă Bianca este iubită și apreciată de public care este treaba lor le este frica, că se înbogățește Bianca rușine să le fie crede că telespectatori nu își dau seama de ce fac ei la un moment nu o să mai fie nici reting așa mare pentru că publicul se satură de hoțiile lor și de circul din casă în loc să lase cuplurile să stea împreună să vedem puterea dragostei îi separă ca să vedem puterea circului.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 30 decembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Loading...